Om Lead 2 Succeed

Lead 2 Succeed er en nichekonsulentvirksomhed opstartet i 2005 og baseret på Gestalt-principper.

Lederudvikling

Vi er specialiserede i ledertræning, medarbejderudvikling, team- og individuel coaching, stressterapi og konfliktløsning.

Konsulentvirksomhed

Vi er en personligt ejet virksomhed, som trækker på et netværk af særdeles kompetente, erfarne kolleger alt efter behovene i konkrete opgaver.

Forstærke kompetencer

Vores spidskompetence er at forstærke emotionel og social kompetence mennesker imellem, så vi kan opnå succes.

Ægte kvalitativ human udvikling

Lead 2 Succeed tilbyder ægte kvalitativ human udvikling til enkeltpersoner, teams og organisationer primært i de nordiske lande.

Vi er specialister i at få de dybe og fine egenskaber og kvaliteter, alle mennesker besidder, frem i lyset, så de kan udfoldes ordentligt til glæde for samarbejde, trivsel og ikke mindst resultater.

Vore konsulenter er alle erfarne organisationskonsulenter, coaches og psykoterapeuter, og har solid ekspertise i menneskelige behov – fra livskriser og fyringsrunder til konsolidering og finjustering af succesfuld fremgang. Alle vore konsulenter er hver især eksperter i personlig udvikling gennem egen grundige, personlige udviklingsproces, modning, omfattende uddannelse, mesterlære og supervision.

Lead 2 Succeed søger konstant at øge og anvende virksomhedens spidskompetence i at fordybe og forbedre emotionel og social kompetence mennesker imellem, så ledere og medarbejdere kan højne tillid, trivsel, tilfredsstillelse og oplevet livskvalitet, for derved at sprænge rammerne for merværdi, resultater og succes i deres organisationer.

Lead 2 Succeed har som ambition at vedholde og uddybe sin unikke ekspert-niche: Hvordan man optimalt styrker sine ledere og medarbejdere i deres personlige og relationsmæssige kompetencer, så hele organisationens produktive, innovative og resultatskabende kraft forbedres.

Lead 2 Succeed’s mål:

At hjælpe personer og organisationer til at opnå ambitiøse mål, resultater og succes gennem øget autentisk, emotionel og social kompetence!

Om Søren Ewans Porting

Min kerneekspertise er udvikling af menneskers sociale og emotionelle kompetencer, og mine hovedfelter er lederudvikling, teamcoaching, individuel coaching, organisationsudvikling, stressterapi, konfliktløsning, kriseterapi, parterapi, supervision og forandringsimplementering.

Jeg har arbejdet i dette felt i mere end 30 år og stiftede Lead 2 Succeed i 2005. Jeg var seniorkonsulent i Personal Management International fra 1993 – 2006. Desuden var jeg tilknyttet som underviser ved GIS•International i Estland og Danmark. Jeg afholdt igennem knapt 20 år åbne lederkurser og personlig udviklingskurser i PMI- og GIS-regi. Siden 2016 er det her i Lead 2 Succeed, jeg afholder ledertræninger og personlige udviklingskurser.

Jeg har desuden gennem mange år opbygget skræddersyede interne lederskabsprogrammer for store danske og internationale virksomheder og afholdt utallige åbne ledertræningsprogrammer for ledere på alle niveauer. Jeg er strategisk sparringspartner på direktørniveau, og som konsulent hjælper jeg virksomheder, ledere og medarbejdere fra svære udfordringer og situationer til dynamik og fremdrift.

Inden jeg begyndte at arbejde med gestalttilgang til menneskelig udvikling og trivsel, har jeg opbygget erfaring fra mange forskellige jobs og arbejdsmiljøer: Fra kranfører til bogholder i New York, fra reklamekonsulent til pædagogmedhjælper på et fritidshjem. Jeg har et solidt medarbejderperspektiv såvel som leder- og ejerperspektiv i min tilgang til coaching og konsultation, og det er min erfaring, at etik, redelighed og trivselsorientering betaler sig bedst – både på kort og på lang sigt.

Jeg er bachelor i kulturgeografi og international udvikling fra RUC og har derefter gennemført en 4-årig uddannelse til gestalt-psykoterapeut, samt en parallel træning som organisationskonsulent hos GIS•International. Jeg har desuden gennemgået talrige træningsforløb i blandt andet bioenergetics, organisationsudvikling, psykodrama, TRE (Trauma Releasing Exercises), kunstterapi, vocal expressiveness og familieterapi.

"Jeg brænder for at skabe resultater i kraft af menneskelig dynamik og gennem forbedret menneskeligt samspil."