Parudvikling

På denne siden kan du læse om vores 7 dages kærlighedsrejse til Italien

Har du spørgsmål om parudvikling eller ønsker at søge en plads til turen, er du velkommen til at kontakte os.

Kærlighedsrejsen
- 7 dages KÆRLIGHEDSREJSE til ITALIEN I JUNI 2024

Den ultimative gave til jeres parforhold. Vi velkommer jer med lige dele TANTRISK FORDYBELSE med din partner, GESTALTISK PARUDVIKLING og ROMANTISK FERIE i fantastiske omgivelser. Denne rejse er for jer, som ønsker at styrke passionen, nærværet og autenticiteten i jeres parforhold. Læs mere i nedestående pdf-flyer.

Hvor vi afholder kurset
Vi skal bo på det mest romantiske 600 m2 store landsted med rustik, italiensk charme, stor have, swimmingpool og omgivet af den smukkeste natur. Landstedet ligger i nærheden af den idylliske middelalderby Cantalice, ca. en times kørsel fra Rom.

Praktiske informationer
Datoer for Kærlighedsrejsen er: 

K4)     Lørdag d. 1. juni til lørdag d. 8. juni 2024.

K5)    Lørdag d. 24. maj til lørdag d. 31. maj 2025.

Prisen er all inclusive per par DKK 27.000

For at skabe de nødvendige vilkår for udvikling og intimitet på kærlighedsrejsen inviterer vi højst 4 par. Og vi tager en grundig personlig samtale med hvert enkelt par inden endelig kursusbekræftelse for at sikre at både kursusindholdet og timingen er rigtig for parret.

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at kontakte Lead 2 Succeed, hvis du har spørgsmål om parudvikling, ønsker yderligere oplysninger eller ønsker at booke en plads på et af vores forløb.

Vi hjælper jer med at opnå jeres mål, resultater og succes gennem øget autentisk, emotionel og social kompetence!