Parterapi

På denne side kan du læse om samtaleforløb for par. 

Har du spørgsmål eller ønsker at høre mere om parterapi, er du velkommen til at kontakte os.

Samtaleforløb for par

Bliv bedre til at være jer selv sammen – og dermed til at leve godt med hinanden!

Samlivet kan være så berigende og kærligt, når vi har fat i den positive spiral. Det er vigtigt at holde sig for øje, når parforholdet enten er kørt fast eller er havnet i mere negativ spiral.

I et samtaleforløb får I både hjælp til udtrykke jer, så I bliver hørt og forstået i dybden af den anden og i dybden hører, hvad den anden har på hjerte. I en par-relation er der altid et gensidigt ansvar i ikke at nå hinanden, og det kan føles umuligt at få fælles syn på og dermed fælles forståelse for, hvad der sker. Det får I hjælp til – og dermed hjælp til at opdage, hvordan I kan lykkes med hinanden!

Med den hjælp til selvhjælp kan I genskabe den positive spiral og (gen)udvikle større dybde og glød i forholdet.

Disse samtaler ændrer hverken den enes eller den andens personlighed. Snarere vil samtalerne hjælpe begge til bedre at kunne være ‘på hjemmebane’ i forholdet og til dermed at få succes med at finde glød og glæde i at ære sammen – og det vil gøre det muligt at genskabe den positive spiral og forstærke den gensidig forståelse, respekt og kærlighed.

Selv, hvor kærligheden er tabt og skilsmissen er uundgåelig, kan samtaler hjælpe til at genfinde respekten for hinanden i de nye roller.

Ring eller skriv for en uforpligtende snak om jeres situation og behov, så finder vi ud af, om et samtaleforløb er det rigtige for jer.

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at kontakte Lead 2 Succeed, hvis du har spørgsmål, ønsker yderligere oplysninger eller ønsker at booke en plads på et af vores forløb.

Vi hjælper jer med at opnå jeres mål, resultater og succes gennem øget autentisk, emotionel og social kompetence!