Din organisation

På denne side kan du læse om vores arbejde med organisationer.

Har du spørgsmål eller ønsker at høre mere om vores hjælp til organisationer, er du velkommen til at kontakte os.

Udvikling forudsætter kontroltab

De fleste organisationer ligger inde med et stort skjult og til tider uerkendt potentiale for markant bedre kvalitet, kreativitet og vækst. Arbejdet med autentisk udvikling er en dynamisk proces. Potentialet bliver synligt efterhånden som opmærksomheden, interessen og ansvarligheden øges. Denne form for potentiale kan dog ikke topstyres frem. Som ledelse behøver man is i maven og accept af midlertidig usikkerhed, fordi gammel adfærd skal transformeres til ny. Usikkerheden er til gengæld et vilkår for at opnå ny og stærkere grund under fødderne og dermed grobund for markant stærkere fremdrift.

At vove dybere kvalitet øger perspektiv, drivkraft og engagement. Vanetanker og pligt erstattes med mening og entusiasme hos de involverede.

  • Lead 2 Succeed har som grundpræmis at møde mennesket hvor det er, som forudsætning for mulig forandring og udvikling.
  • Lead 2 Succeed udarbejder altid skræddersyede løsninger til den specifikke situation og ser det som en kvalitetsforudsætning!
  • Lead 2 Succeed har den nødvendige, dybe menneskeekspertise for at konvertere skjult potentiale til dynamiske ressourcer og resultater.

Vi tager altid udgangspunkt i behovet

For at sikre, at organisationen, teamet eller personen får præcist det, der skal til, tager Lead 2 Succeed behovsafdækningen meget alvorligt. 

Nogle gange stemmer det, der efterspørges, ikke overens med det, der behøves. Lead 2 Succeed ser det som en kvalitetsgaranti at sikre, at opgavefokus vil optimere succes, de impliceredes vilje til udvikling og at opgaven ligger inden for Lead 2 Succeeds kernekompetence. Lead 2 Succeed har som etik at afvise opgaver, hvis grundforudsætningerne for succes ikke er tilstrækkelige. Lead 2 Succeed skaber integrativ varig ROI for virksomheden, teamet og personen.

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at kontakte Lead 2 Succeed, hvis du har spørgsmål, ønsker yderligere oplysninger eller ønsker at booke en plads på et af vores forløb.

Vi hjælper jer med at opnå jeres mål, resultater og succes gennem øget autentisk, emotionel og social kompetence!